Testing testing...




Ååå, vad roligt! Skulle testa hur man lägger in bilder.. Och som synes så vet jag det nu haha, de var ju inte nå svårt alls.. Jag och älskling på bilden iaf, på nyårsafton när vi förlovade oss!


Fixa bröllopsformen!

Dåså, då har jag också skaffat mig en blogg!
Mest för att jag ska skriva ner tankar, känslor och funderingar kring min resa till att fixa bröllopsformen, på så vis hoppas jag kunna pusha mig själv.

9/9 är Dagen med stort D och jag ska förhopnningsvis ha blivit av med mina "sambo"-kilon och blivit lite mer fitness. Att tilläggas är väl att jag är en jojo-bantare som är riktigt svag för att äta....allt... Haha, sorligt men sant. Tror minsann att jag skaffat mig ett härligt sockerberoende genom åren också.

Hur ska jag fixa bröllopsformen nu då? Jo det ska ja tala om. Jag har gått till en kostrådgivare som gjort en fettmätning på mig samt gett mig ett matschema jag ska följa. Vi ska träffas i 10 veckor så att jag lär mig ordentligt och får följa upp hur det går.

Var på första besöket i torsdags, trots grym nervositet så gick de bra. Fick stå framför världens största spegel när man skulle väga sig i underkläder bredvid min kostrådgivare som inte bara är kille, utan även bodybuilder och grymt snygg. Det var väl sådär.

Måste erkänna att det är lockande med alla "super"-dieter som man ska rasa i vikt på, men ja vet ju att det inte är lika hälsosamt och det håller ju inte i längden heller. Nu äter jag nästan hela tiden, igår han jag inte ens äta allt på mitt matschema. Ska skriva mer sen hur mitt matschema ser ut.
 
Nu ska jag planera lite till min älsklings födelsedag. Sitter hemma på valborg för att jag e sjuk och trött OCH jag vill inte utsätta mig för ätar-miljöer första veckan och tills jag lär mig att äta enligt matschemat ordentligt..

Puss o HEJ :D


RSS 2.0